PRIBOR

Uživajte u diskretnoj i besprijekornoj kontroli pomoću Rextona

Pomoćni uređaji za slušno pomagalo Rexton čine našim pomagalima za slušanje lako rukovanje i neprimjetan. Dodavanjem daljinskog upravljača za punjač ili slušno pomagalo imate još veću kontrolu nad svojim sluhom. Naš potpuni paket dodataka uključuje proizvode prikazane u nastavku kao dodatne načine kako poboljšati vaše slušanje i kvalitetu života.
Čak nam je i dodatak za slušno pomagalo Bluetooth® kompatibilan! Pitajte stručnjaka za zdravlje sluha što vam je pravo za vrijeme procjene rasprave.

Smart connect

Pomoćni uređaji za slušno pomagalo Rexton čine našim pomagalima za slušanje lako rukovanje i neprimjetan. Dodavanjem daljinskog upravljača za punjač ili slušno pomagalo imate još veću kontrolu nad svojim sluhom. Naš potpuni paket dodataka uključuje proizvode prikazane u nastavku kao dodatne načine kako poboljšati vaše slušanje i kvalitetu života. 
Čak nam je i dodatak za slušno pomagalo Bluetooth® kompatibilan! Pitajte stručnjaka za zdravlje sluha što vam je pravo za vrijeme procjene rasprave.

Image

Pametni odašiljač 2.4

Svestrani uređaj koji povezuje televizore i struji zvuk izravno na slušalice MyCore koji pružaju Dolby Digital zvuk.

Image

Pametni odašiljač

Šalje audio signale iz dodatnih uređaja, kao što je TV, izravno u slušna pomagala. Omogućuje vam strujanje zvuka iz omiljenih emisija izravno u slušna pomagala!

Image

Smart Key

Mali, diskretan, praktičan daljinski upravljač s jednostavnim gumama.
Za upotrebu s MyCore, TruCore i Essential1 proizvodima.

Image

Smart daljinski upravljač

Jednostavno upravljanje daljinskim upravljačem pomoću zaslona olakšava vam podešavanje glasnoće, programa i uključivanje i isključivanje slušnih pomagala, kao i druge funkcije prilagodbe.

Image

Smart Mic

Mali daljinski mikrofon koji koristi Bluetooth ® za streaming zvučnika se čuje glas MyCore uređaja.
Također nudi hands-free rad za Bluetooth uređaje.
Može se koristiti kao daljinski upravljač.
Može se upotrijebiti kao pratilac za izravno strujanje žive razgovore na slušna pomagala.

Image
Image

Pametna li-ion snaga

Stellar Li slušna pomagala živi do svojeg imena s pametnim, najsuvremenijom napajanjem i litij-ionskom snagom koja eliminira potrebu za mijenjanjem baterija. Stellarov Smart Li-ionski punjač nema kontakte za punjenje, što olakšava i praktično napuniti. U samo četiri sata punjenja spreman je ići još 24 sata. S četiri mogućnosti prijamnika, Stellar Li je pogodan i za nositelje s teškim gubitkom sluha.