ESSENTIAL E1 LINIJA PROIZVODA

Poboljšane prednosti za svaki proračun

Naša nova linija Essential E1 sada je naša najnaprednija tehnologija, TruCore  s visokoučinkovitim značajkama koje poboljšavaju vaše cjelokupno iskustvo slušanja. Uživat ćete u udobnim slušnim i bežičnim povezivanjem u svim okruženjima slušanja.

ZNAČAJKE ESSENTIAL E1 SLUŠNIH POMAGALA
 • Glas Ranger


  Održava prirodnu glasnoću zvučnika u odnosu na druge natječuće glasove
 • Smjerni mikrofoni


  Poboljšava razumljivost govora u bučnim okruženjima
 • Kompresija širine pojasa


  Pruža pristup zvukovima koje niste čuli neko vrijeme i pruža bolju razumijevanje govora
 • Automatski klasifikator


  Razvrstava zvuk automatski u različitim kategorijama okruženja bez potrebe za pritiskom na gumb

Dizajniran za sve slušne situacije

Odaberite Essential E1 slušna pomagala i doživjet ćete poboljšano rješenje za sluh dizajnirano za Vaše specifične situacije i potrebe za načinom života. Zahvaljujući E1 tehnologiji možete jednostavno uživati ​​u zvuku obitelji i prijatelja.

Poboljšane slušna pomagala E1 nisu samo diskretna i udobna, već su učinkoviteau širokom rasponu slušnih okruženja. Usmjereni mikrofoni pomažu Vam da se usredotočite na razgovor pred Vama kada ste u bučnom okruženju. Na taj način čujete samo ono što želite čuti.

Uživajte u razgovorima ponovo

Idete na ručak s prijateljem i zabrinuti zbog toga što ih ne možete lako čuti? Essential E1 rješenja koriste digitalnu tehnologiju smanjenja buke za suzbijanje neželjenih zvukova.

Provjerite zvona i zviždaljke

Jeste li otkrili da više ne možete čuti neke visokofrekventne glasove i zvukove poput glasa vašeg unuka, vrata ili pećnice? To je uobičajeno iskustvo s gubitkom sluha. Srećom, E1 proizvodi su dizajnirani za komprimiranje tih visokofrekventnih zvukova i njihovo premještanje u raspon gdje bolje čujete, tako da možete uživati ​​u svim zvukovima koje nedostaje.

Oslonite se na Essential E1 slušna pomagala s povjerenjem

Zahvaljujući tehnologiji SecureTec ™ IP67, cijela linija Essential E1 otporna je na vlagu, znoj i prljavštinu. Pomagala za slušno pomagalo dovoljno su izdržljiva da se održavate s vama, bilo da ste u vrtu, trčanju, vožnji biciklom ili jednostavno uhvaćeni na kiši. C-Grid Wax Protection čak sprječava da vosak začepi prijemnik. Učinite sve što želite i ne brinite o njihovoj izvedbi - slušna pomagala mogu pratiti!