TrueCore LINIJA PROIZVODA

Povežite se sa svakim soundscapeom prirodno i lako

Uz našu najnoviju tehnologiju, TruCore ™ uživat ćete u iskustvu slušanja koji je ugodniji i prirodniji nego ikada prije, bez obzira jeste li u bučnom restoranu, reverberantnom ambijentu poput auditorija ili tržnice ili čak uživajući u koncertu.

TruCore pruža prirodnije iskustvo slušanja i značajke nove tehnologije.

ZNAČAJKE TRUE CORE SLUŠNIH POMAGALA
 • Glas Ranger


  Održava prirodnu glasnoću zvučnika u odnosu na druge natječuće glasove
 • Smjerni mikrofoni


  Poboljšava razumljivost govora u bučnim okruženjima
 • Kompresija širine pojasa


  Pruža pristup zvukovima koje niste čuli neko vrijeme i pruža bolju razumijevanje govora
 • Automatski klasifikator


  Razvrstava zvuk automatski u različitim kategorijama okruženja bez potrebe za pritiskom na gumb

Razgovori su jednostavni

Odaberite naše Essential E1 slušna pomagala i doživjet ćete poboljšano rješenje za sluh dizajnirano za vaše specifične slušanje i potrebe za načinom života. Zahvaljujući našoj E1 tehnologiji možete jednostavno uživati ​​u zvuku obitelji i prijatelja.

Naše poboljšane slušna pomagala E1 nisu samo diskretna i udobna, već su učinkovita u širokom rasponu slušnih okruženja. Usmjereni mikrofoni pomažu Vam da se usredotočite na razgovor u bučnom okruženju. Na taj način čujete samo ono što želite čuti, bez obzira gdje se nalazili.

Idete na ručak s prijateljem i zabrinuti zbog toga što ih ne možete lako čuti? Naša Essential E1 rješenja koriste digitalnu tehnologiju smanjenja buke za suzbijanje neželjenih pozadinskih zvukova.

Kupnja s udobnošću

Izbrišite propuštene telefonske razgovore

Jeste li otkrili da više ne možete čuti neke visokofrekventne glasove i zvukove poput glasa vašeg unuka, vrata ili pećnice? To je uobičajeno iskustvo s gubitkom sluha. Srećom, E1 proizvodi su dizajnirani za komprimiranje tih visokofrekventnih zvukova i njihovo premještanje u raspon gdje bolje čujete, tako da možete uživati ​​u svim zvukovima koje nedostaje.

Zahvaljujući tehnologiji SecureTec ™ IP67, cijela linija Essential E1 otporna je na vlagu, znoj i prljavštinu. Pomagala su dovoljno izdržljiva, bilo da ste u vrtu, trčanju, vožnji biciklom ili jednostavno uhvaćeni na kiši. C-Grid Wax Protection čak sprječava da vosak začepi prijemnik. Učinite sve što želite i ne brinite o njihovoj izvedbi - slušna pomagala Vas mogu pratiti!

Uživajte u svakom aspektu glazbe