Mosaic
TruCore BTE

Naša popularna slušna pomagala Mosaic ™ S, M iza slušalice (BTE) dostupna su uz TruCore ™ tehnologiju! Kao i naši drugi BTE modeli, Mosaic S i Mosaic M nude raznovrsnu kombinaciju rješenja pojačavanja za širok raspon gubitaka sluha s različitim suvremenim tehnološkim značajkama.

Uz Mosaic, dobivate prirodno iskustvo zvuka i visoku razinu udobnosti nošenja.

Mosaic S BTE

Mosaic ™ S je naš najcjenjeniji BTE s bežičnim povezivanjem koja vas povezuje u svakoj situaciji slušanja. Daljinski upravljač male veličine omogućuje vam da diskretno promijenite glasnoću, programe i još mnogo toga. Dostupno u razinama E1 30/20/10.

Mosaic M BTE

Mosaic M BTE je vrlo diskretan uređaj koji odgovara svakom uhu bez ograničenja. Sada pruža izvrsnu kontrolu i lako rukovanje s Smart Remote App i Smart Key Remote. Upotrebljava bateriju veličine 13 kako biste imali veću trajnost baterije. Dostupno u razinama E1 30/20/10.

Mosaic P BTE

Ako vam je potrebno više pojačanja, Mosaic P je BTE s impresivnom snagom, velikom udobnošću nošenja i opcijama koje želite na slušnim aparatima. U potpunosti se nalazi s korisnim priborom koji vam pruža vrhunsku fleksibilnost. Dostupno u razinama E1 30/20/10.

Mosaic HP BTE

Ako vam je potrebna većina pojačanja, Mosaic HP je posebno izrađen kako bi zadovoljio vaše potrebe. Kao i naši drugi E1 BTEs, dolazi potpuno opremljena i kompatibilna je sa svim dodatnim priborom i aplikacijama. Koristi bateriju 675, što vam omogućuje dugotrajni vijek trajanja baterije. Dostupno u razinama E1 30/20/10.

mycore MODELI SLUŠNIH POMAGALA